Les consultes per la independència són un èxit

(Traducción al castellano, al final)

Les consultes per la independència són un èxit

Goita tú, en això hem d’estar d’acord. Les consultes per la independència han estat un èxit perquè han posat de manifest el Màtrix social que vivim a Catalunya: la simulació social de què els catalans som nacionalistes. Des de què en Pujol va connectar la ment de tots el catalans al Màtrix virtual-nacional, hem viscut tots donant per certa aquesta premisa.

Els mitjans de comunicació ens transmeten les consignes emanades des del despatx del Cap de Tribu (amb editorial únic inclòs), creant així la opinió publicada. L’escola també fa el seu paper d’adoctrinament i “endollament” al Màtrix. I els sindicats també aporten la seva dosi d’anestèsia social.

Molta gent no nacionalista votava a Can Pujol per tal d’evitar el triomf dels socialistes, tot considerant Pujol com un mal menor. Al seu torn, els socialistes es posen la barretina, a les ordres dels caps de colla Palach, Raventós, Obiols, Maragall, etc., però la majoria de les bases –dels membres de la colla– ho fa amb la mateixa il•lusió que si es posessin un barret o una gorra. En definitiva, no tots els votants de CiU són nacionalistes (tot i que la majoria sí ho és), ni la base social del PSC és nacionalista (tot i que els caps de colla sí ho siguin i les seves polítiques també).

Com a resultat, ho tenen tot lligat i ben lligat: tots nosaltres desfilem somrients i amb el cervell en “stand by”, portant la barretina al cap i la senyera a la mà.

Però aquesta consulta ha posat de manifest allò que hauria de ser evident: només entre el 15 i el 18% dels catalans són independentistes.

És cert, com diuen els defensors victoriosos de les consultes, que més de 450.000 catalans -–fins ara– han votat a favor de la independència, la qual cosa no es pot obviar. Però també són certes vàries coses importants:

Primer, a la immensa majoria dels catalans no ens interessa el tema. Aquells 450.000 catalans representen menys del 20% dels cens, sobre un cens total de 2.320.000 catalans. És a dir, al 80% no ens interessa la qüestió, i tampoc podem ser obviats!

Segon, que el sobiranisme esdevé un corrent rural, propi de la Catalunya més sentimental i tradicional, que res té a veure amb la Catalunya moderna, dinàmica i urbana que s’intenta projectar. Així, no és pas casual que les consultes s’hagin realitzat en primer lloc a les zones més nacionalistes que són les més rurals: Osona, Berguedà, Solsona, etc.

Tercer, contràriament al que es creia, el sobiranisme no és pas un corrent eminentment jove: la participació ha estat més reduïda entre els majors de 16 anys (21%) que no pas entre els majors de 18 anys (23,5%), posant en dubte així un dels mites de l’independentisme segons el qual “el pare és de CiU i el fill d’ERC”.

En definitiva: aquestes consultes han posat de relleu el Màtrix social que vivim a Catalunya: la simulació social de què els catalans som nacionalistes. La carcassa de Catalunya és el perfum nacionalista dels seus polítics, i el soroll de la casta dominant amplificat per l’ambient censurador i totalitari del nacionalisme. Però el contingut real de Catalunya és el 80% de gent a qui la independència no ens interessa, ni combreguem amb les rodes de molí nacionalistes, però tot i això tenim tot el dret de considerar-nos catalans perquè vàrem néixer, hi vivim, i hi treballem a Catalunya.

La majoria nacionalista de Catalunya, un altre mite.

____________________________________________________________

.

Traducción al castellano (traducido por Javi Hispánico):

Las consultas por la independencia son un éxito

Vaya, en eso tenemos que estar de acuerdo. Las consultas por la independencia han sido un éxito porque han puesto de manifiesto el Matrix social que vivimos en Cataluña: la simulación social de que los catalanes somos nacionalistas. Desde que Pujol enchufó la mente de todos el catalanes en el Matrix virtual-nacional, hemos vivido todos dando por supuesta esta premisa.

Los medios de comunicación nos transmiten las consignas emanadas desde el despacho del Jefe de la Tribu (con editorial único incluido), creando así la opinión publicada. El colegio también juega su papel de adoctrinamiento y conexión al Matrix. Y los sindicatos también aportan su dosis de anestesia social.

Mucha gente no nacionalista votaba a Can Pujol sólo para evitar el triunfo de los socialistas, considerando a Pujol como un mal menor. A su vez, los socialistas se ponen la barretina, a las órdenes de los jefes del grupo Palach, Raventós, Obiols, Maragall, etc., pero la mayoría de las bases (de los miembros del grupo) lo hacen con la misma ilusión como si se pusieran un sombrero o una gorra. En definitiva, no todos los votantes de CiU son nacionalistas (aunque la mayoría sí lo es), ni la base social del PSC es nacionalista (aunque los jefes de grupo sí lo sean y sus políticas también).

Como resultado, lo tienen todo atado y bien atado: todos nosotros desfilamos sonrientes y con el cerebro en stand by, llevando la barretina en la cabeza y la bandera en la mano.

Pero esta consulta ha puesto de manifiesto aquello que tendría que ser evidente: sólo entre el 15 y el 18% de los catalanes son independentistas.

Es cierto, como dicen los defensores victoriosos de las consultas, que más de 450.000 catalanes (hasta ahora) han votado a favor de la independencia, lo cual no se puede obviar. Pero también son ciertas varias cosas importantes:

Primero, a la inmensa mayoría de los catalanes no nos interesa el tema. Aquellos 450.000 catalanes representan menos del 20% del censo, sobre un censo total de 2.320.000 catalanes. ¡Es decir, al 80% no nos interesa la cuestión, y tampoco podemos ser obviados!

Segundo, que el soberanismo se convierte en una corriente rural, propia de la Cataluña más sentimental y tradicional, que nada tiene que ver con la Cataluña moderna, dinámica y urbana que se intenta proyectar. Así, no es en absoluto casual que las consultas se hayan realizado en primer lugar en las zonas más nacionalistas que son las más rurales: Osona, Berguedà, Solsona, etc.

Tercero, contrariamente a lo que se creía, el soberanismo no es en absoluto una corriente eminentemente joven: la participación ha sido más reducida entre los mayores de 16 años (21%) que entre los mayores de 18 años (23,5%), poniendo en duda así uno de los mitos del independentismo según el cual “el padre es de CiU y el hijo de ERC”.

En definitiva: estas consultas han puesto de relieve el Matrix social que vivimos en Cataluña: la simulación social de que los catalanes somos nacionalistas. La carcasa de Cataluña es el perfume nacionalista de sus políticos y el ruido de la casta dominante amplificado por el ambiente censurador y totalitario del nacionalismo. Pero el contenido real de Cataluña es el 80% de personas a quienes la independencia no nos interesa, ni comulgamos con las ruedas de molino nacionalistas, pero sin embargo tenemos todo el derecho de considerarnos catalanes porque nacimos, vivimos, y trabajamos en Cataluña.

La mayoría nacionalista de Cataluña, otro mito.

Aquesta entrada s'ha publicat en Democràcia, Simulació social (matrix), Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s