Preparació del 6D d’enguany

Junts, més que mai

El Moviment Cívic d’Espanya i catalans ja està preparant, com cada any, la manifestació del proper 6 de desembre d’enguany, coincidint amb el Dia de la Constitució.

La marxa sortirà el dissabte 6 de desembre, a les 11:00 hores, des de la Plaça Urquinaona, i baixarà per la Via Laietana fins a la Plaça de Sant Jaume (tombant per la Pl. Sant Miquel).

Sant Jaume 6DHo van organitzar per primera vegada el 2012, després de l’èxit del primer 12-O a la Plaça Catalunya. Aquell any, fou un goig veure la Pl. Urquinaona plena de banderes espanyoles i senyeres; un cop arrencada la marxa, vam viure un esclat d’alegria quan uns veïns van treure una bandera d’Espanya per la finestra de casa seva a l’inici de Via Laietana; després, tot passant per davant de la Comissaria Central, vam improvisar cants de suport a la Policia Nacional, com si s’alliberés un sentiment de goig amagat o autocenturat durant 30 anys… i finalment, la Plaça de Sant Jaume tota plena de l’orgull de ser català i, alhora, espanyol.

Davant de la Generalitat, hi havia una paradeta de Nadal, d’aquestes que posen les institucions públiques (no recordo si era un pessebre, o un ajudant de Pare Noël recollint les cartes dels nens, o alguna cosa d’aquestes); el que sí recordo és que, quan ens van veure arribar, van pujar el volum de la música nadalenca en un intent d’ofegar la nostra veu, però no ho van aconseguir: tantes dècades de reprimir la hispanitat a Catalunya no es poden silenciar amb uns decibels de més. Tot un èxit. A la segona convocatòria, la de l’any passat, no vaig poder asistir ja què hi era a Miami per motius de feina. La convocatòria d’enguany, la tercera, no em la perdré per res del món, si Déu vol.

barcelona 6d 6

Podem estar més d’acord, menys o gens amb la Constitució, però el fet és que aquest dia és una bona ocasió per mostrar a tothom que Catalunya continúa sent espanyola, per molt adoctrinament que el nacionalisme estigui fent. I que ja n’hi ha prou de tant prusés i tanta ximpleria.

Podeu col·laborar amb l’acte:

➤ A l’event de Facebook: https://www.facebook.com/events/292491074185576/

➤ Als hashtag de Twitter:  #6D2014 #AfavordEspanya #AfavordeEspaña #Espanyaalcor #Españaenelcorazón #6DBCN

+info: Moviment Cívic d’Espanya i català: [ http://espanyaicatala.blogspot.com.es/ ]

Ens veiem el proper 6 de desembre!!!

manifestacion-6d-3

* * *

Juntos, más que nunca

El Movimiento Cívico de España y catalanes ya está preparando, como cada año, la manifestación del próximo 6 de diciembre, coincidiendo con el Día de la Constitución.

La marcha saldrá el sábado 6 de diciembre, a las 11:00 horas, desde Plaza Urquinaona, y bajará por Vía Laietana hasta la Plaza de San Jaime.
manifestacion-6d-11

Esta marcha se organizó por primera vez en 2012, después del éxito del primer 12-O en la Plaza Cataluña. Aquel año, fue un gozo ver la Pl. Urquinaona llena de banderas españolas y señeras; una vez iniciada la marcha, vivimos un momento de gran alegría cuando unos vecinos ondearon una bandera de España por la ventana de su casa al principio de Vía Laietana; después, pasando ante la Comisaría Central, improvisamos cantos de apoyo a la Policía Nacional, como si se liberara un sentimiento de alegría escondido o autocensurado durante 30 años… y finalmente, la Plaza de San Jaime llena a rebosar del orgullo de ser catalán y, a la vez, español.

Ante la Generalidad, había un puesto de Navidad, de estos que ponen las instituciones públicas (no recuerdo si era un pesebre, o un ayudante de Papa Noël recogiendo las cartas de los niños, o algo asó); lo que sí recuerdo es que, cuando nos vieron llegar, subieron al máximo el volumen de la música navideña en un intento de ahogar nuestra voz, pero no lo consiguieron: tantas décadas de reprimir la hispanidad en Cataluña no se pueden silenciar con unos decibelios de más. Todo un éxito. En la segunda convocatoria, la del año pasado, no pude asistir ya que estaba en Miami por motivos laborales. La convocatoria de este año, la tercera, no me la perderé para nada del mundo, si Dios quiere.

Podemos estar más de acuerdo, menos o nada con la Constitución, pero el hecho es que este día es una buena ocasión para mostrar a todo el mundo que Cataluña continua siendo española, por mucho adoctrinamiento que el nacionalismo esté haciendo. Y que ya está bien de tanto prusés y de tanta tontería.

Podéis colaborar con el acto:

➤ En el evento de Facebook: https://www.facebook.com/events/292491074185576/

➤ En los hashtag de Twitter:  #6D2014 #AfavordEspanya #AfavordeEspaña #Espanyaalcor #Españaenelcorazón #6DBCN

+info: Moviment Cívic d’Espanya i català: [ http://espanyaicatala.blogspot.com.es/ ]

¡¡¡Nos vemos el próximo 6 de diciembre!!!

 

 

.

Aquesta entrada ha esta publicada en Diari, General, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s