@Contactar

Contactar

Podeu contactar enviant e-mail (mitesimentides@yahoo.es) o bé al Grup de Facebook:

.

mitesimentides@yahoo.es

mitesimentides@yahoo.es

.

________________________________

.

Col·laborar

Podeu col·laborar:

Comentant el blog, participant al grup de facebook i també al canal de youtube.

Escrivint un mite, un testimoni, un comentari d’un llibre, o qualsevol altre col·laboració.

Divulgant el blog entre els amics, coneguts i saludats.

Gràcies per la vostra participació!!!

.

.

.

9 respostes a @Contactar

  1. Ed ha dit:

    Tienes comentarios para moderar.

  2. Carla Planas ha dit:

    per començar, em sembla totalment ridícul que es creïn pàgines d’aquest tipus. Si ens deixeu en aquestes posicions a tots els nacionalistes i patriotes catalans i dieu que no som res? Com es que us fa tanta ràbia el que diem? el que pensem? no us heu plantejat mai que potser és perquè algun dia arribarem al nostre objectiu? a que es respectin els nostres drets (socials i polítics) les nostres tradicions, els nostres ideals i sobretot la nostra llengua?
    A mes a mes em sembla que aneu molt equivocats amb el tema de que si un català no es nacionalista el mirem malament i el tractem com si fos inferior a nosaltres, en absolut li tenim cap mena de mania ni de res, si el seu objectiu no es destrossar-nos i arrabassar-nos els drets del poble català no hi tenim absolutament res en contra.
    Em sembla que teniu un fort embolic mental i un gros problema, primer de tot abans d’arribar a conclusions determinades tingueu mes proves que la situació d’un dia amb una persona determinada.
    Si no teniu cap objectiu a la vida i us dediqueu a putejar a la gen, aneu-vos-en a fer punyetes i a buscar merder en un altre lloc, gràcies però aquí ja tenim coses per fer i molta feina i no necessitem gen que ens faci perdre el temps.
    Atentament Carla Planas

  3. Adriana ha dit:

    Buenas noches, os hemos enlazado desde el foro http://1492.foroespana.com/

    El enlace es en primera plana y para siempre. Ánimo y mucha suerte.

  4. ariam ha dit:

    Hola Carla Planas,
    Sóc catalana i penso que aquesta página és molt necesaria, ja que el teu discurs i el de tots els medis de comunicació catalans ÉS EL MATEIX. Així que deixa que hi hagin altres tripus d’opinions respecta-les, i si no t’agrada doncs no entris.
    Com he dit, sóc catalana i no nacionalista, i si, molta gent al exposar la meva opinió em prenen per feixista. I sincerament, em sento ciutadana del món i això de feixista en té poc.

    felicitats aquesta web que ajuda obrir els ulls i no ser un “borregu”

  5. Maria ha dit:

    Hola Carla Planas, jo també sóc catalana. Penso que aquesta pàgina diu moltes veritats, estic farta de que pel fet de no ser nacionalista sempre em miren diferent o malament. O com si no fos prou catalana…

    El nacionalisme empobreix a Catalunya, com ho ha fet en molts altres països. I si no t’agrada aquesta pàgina sols cal que segueixis mirant Tv3 i escoltant Catalunya radio que et pentinaran a tota hora la neurona.

    Felicitats per la web, per ser valents i lliures 🙂

  6. Frank ha dit:

    Que fàcil és manipular l’historia i que alguns ignorants s’ho creguin tot. Trobo a faltar cosetes en favor d’espanya, del govern i de lo bé que ens tractent i lo molt que ens estimen. Només el teu anonimat ja ho diu tot sobre tu.

    • mitesimentides ha dit:

      Frank Reixach:

      Publico el teu comentari perquè és un exemple del totalitarisme nacionalista que intento denunciar en el blog.

      Dius que manipulo la història: Si veus cap error en els textos que publico, digues-m’ho i ho corregiré amb molt de gust. Si hi ha cap opinió discrepant, en podem parlar i argumentar. Però desqualificar tot el blog, així, sense dir perquè ni on -com tú fas- no és correcte. Diu molt de tú.

      Qui manipula de veritat són els nacionalistes, que s’han inventat una Història per tal de construir la seva ideologia petita: que diuen que el 1714 Catalunya era un Regne independent, quan la realitat és que era un Principat -mai va ser un regne, ni molt menys un país independent- integrat dins de la Corona Hispánica… que diuen que la guerra del 1700-1714 fou una guerra de secessió quan en realitat fou de successió… que diuen que Castella va invair Catalunya quan en realitat foren els exèrcits del Borbó (majoritàriament francesos, integrats també per botiflers catalans, i dirigits per un General Anglès) qui va lluitar no pas contra “els catalans” sinó contra l’exèrcit de l’Arxiduch d’Austria… que diuen que Rafel Casanovas fou un heroi de la Guerra, quan en realitat va fugir al seu Sant Boi natal, fou indultat pel nou Rei, treballà d’advocat, i morí vint anys després de vell… Tot això que fan els nacionalistes sí que és manipular de veritat.

      Finalment, escric des de l’anonomiat perquè si signo amb el meu nom, em quedaria sense feina, i no tinc vocació de màrtir laboral. A Catalunya pots dir lliurement que ets independentista i està ben vist: inclús et poden ascendir a la feina i fer-te cap de departament. En canvi, si no ets nacionalista, quedes com un apestat laboral. Això “ja ho diu tot sobre vosaltres”.

Deixa un comentari