Diari

Diari  d’una ovella negra de l’estable nacionalista

Diario de una oveja negra del establo nacionalista

.

CiU promet una Gran Mesquita a Barcelona, si els musulmans recolzen la consulta del 9N

7 de juliol de 2014.–  CiU i ERC haurien promés una gran mesquita a Barcelona, si els musulmans recolzessin la consulta del 9N.

BANDERA-CATALANISTA-ARABEAquesta “compra de vots” posa de manifest que l’independentisme no és pas una reivindicació del poble, sinó més aviat una construcció de les elits nacionalistes imposada al poble. En efecte, els nacionalistes cerquen manipular la societat i “convertir-la” a la fe nacional-secessionista, per mitjà de: la partidista TV-3, les subvencions públiques als mitjans privats, la immersió lingüística, les ultrasubvencionades entitats secessionistes (Òmnium Cultural, ANC, etc)…

(Continúa ->)

 

________________________________

Volem votar

4 de juliol de 2014.– Si els independentistes volen votar el 9 de novembre, ho tenen molt fàcil: que creïn les condicions necessàries de transparència i credibilitat de l’standard de democràcia Occidental:

La Generalitat ha de subvencionar per igual a les entitats secessionistes i a les no-secessionistes; els mitjans de comunicació privats no han de rebre diners públics; TV-3 ha de deixar de fer apologia d’una opció i menyspreu de l’altre; les Agències públiques s’han d’abstenir de fer apologia de l’independentisme amb diners públics; la policia no pot tenir un “sindicat” que promou només una opció i nega l’altre; les Escoles han de deixar de fer apologia secessionista, etc.

En altres paraules: s’han de garantir les condicions adients de transparència i credibilitat.

En cas contrari, qualsevol consulta oficial, consulta il·legal, plebiscit, votació popular, butifarrada o el que sigui, no gaudirà dels standards mínims de transparència i credibilitat internacionals.

________________________________

The catalonian Marine Corps

1 de julio de 2014.– Hoy hemos sabido que la Asamblea Nacional Catalana, ese órgano ultra-subvencionado con dinero público de la Generalitat para preparar “laindependensia”, está diseñando la “Fuerza Naval Catalana”. Prevé entrenar oficiales en 3 años (con ayuda extranjera, eso sí) y desplegar sus fuerzas no sólo por todo el Mediterráneo, sino también por el Atlántico y el Índico, con bases en Somalia y el Golfo de Guinea.

¿Qué pensarían de esto los militares catalanes que lucharon y murieron por las Españas? Héroes catalanes y españoles, como Lluís de Recasens, Comendador de Castilla… Gaspar de Portolà, primer gobernador de California… Manel Amat, Virrey del Perú… Catalanes Militares de verdad, no como los soldaditos de juguete de Artur Mas.

________________________________

Dejemos de contentar a los nacionalistas

30 de junio de 2014.– Aquel ingenuo y bienintencionado afán de contentar a los nacionalistas que comenzó en 1978 –creación del Estado de las Autonomías, cesión de competencias en educación, etc– nos ha llevado a la situación actual de crisis territorial y voracidad secesionista.

Una nueva concesión, en forma de Estado Libre Asociado, Federación asimétrica, Hacienda propia, Concierto fiscal, o incluso independencia otorgada, no sería el final de la “cuestión catalana”, sino más bien el principio de un proceso: nuevas reclamaciones nacionalistas sobre Valencia y Baleares (Països Catalans), contagio secesionista a otras regiones españolas (País Vasco, Canarias, Andalucia), expansionismo marroquí (Canarias, estrecho, península), etc.

Hemos de cambiar el chip que llevamos desde 1978: A los que buscan la destrucción de España no hay que contentarlos, sino derrotarlosEs posible crear una mayoría política no-secesionista en el Parlamento de Cataluña. Sólo hay que cambiar el paradigma “desde Madrid”.

________________________________

Antigues:

Indigneu-vos en català!

Dos lliçons de la Consulta independentista

Barcelona Consulting: Crònica de la Consulta per la inde.

Bisbes nacionalistes: bon profit

Independencia y Unión Europea

Godall: de japonesos i catalans

Fets diferencials: dimonis peluts, primàries casolanes i apadrinaments solidaris

La moció sobre l’autodeterminació i la “factoría de ficción” de Telecinco

Tu no ets gaire patriota, oi?

Columnes de fum

El cost del nacionalisme

La Diada: la festa del mal rotllo

Catalunya: més nacionalisme i més atur

Cataluña: tierra de prohibiciones

Catalunya, els toros i el llamàntol Juanito

Declaracions unilaterals

«Panem et circenses»

Orgull i dignitat?

La ley de la selva

El gran “botellón” per oblidar els Millet, Prenafeta, Luiggi, tres percent i demés patriotes.

Els estudiants erasmus i el nacionalisme

Independencia de mi urbanización

Andrés Calamaro: ¡Ovación y vuelta al ruedo!

L’Estatut: Montilla a la lluna

L’Oasi català

Crec en Catalunya

Un català a Madrid

.

VEURE TOTES / VER TODAS

.

.