L’Estatut: Montilla a la lluna

.

(Traducción al castellano, al final)

L’Estatut: Montilla a la lluna

(Publicat el 06/05/2010, al grup de facebook)

Un petit pas enrere per a Montilla, i un enorme pas enrere per a Catalunya, és la picabaralla del nou Estatut. I és que, tenim un problema: el nacional-socialisme-català.

Mentre a la majoria dels catalans ens preocupa l’atur, la crisi i la manca d’oportunitats, el Govern és a la Lluna, legislant sobre qüestions que no són més que cortines de fum per eclipsar la realitat.

Ara, en Montilla amenaça amb una fractura social si no es “reconeix” la constitucionalitat de l’Estatut. Qualsevol dia d’aquests el Parlament derogarà la Llei de la Gravitació Universal i proclamarà la Llei Catalana de la Gravitació: un fet distintiu de la nostra identitat. Per majoria absoluta!

Aquestes amenaces del llunàtic Montilla només són per sembrar la por. I com li va dir Yoda a Anakin: “El miedo es el camino hacia el Lado Oscuro, el miedo lleva a la ira, la ira lleva al odio, el odio lleva al sufrimiento. Veo mucho miedo en ti”, Montilla.

Amb els peus a la Terra, sabem que les paraules de Montilla no són més que “La Amenaza Fantasma”. L’autèntica fractura social és la de l’atur i la manca d’oportunitats i Montilla, mentrestant, a la Lluna.

____________________________________________________

Traducción al castellano:

El Estatut: Montilla en la luna

Un pequeño paso atrás para Montilla, y un enorme paso atrás paraCatalunya. Eso es el rifi-rafe del nuevo Estatuto. Y es que, tenemos un problema: el nacional-socialismo-catalán.

Mientras a la mayoría de los catalanes nos preocupa el paro, la crisis y la falta de oportunidades, el Gobierno autonómico está en la luna, legislando sobre cuestiones que sólo son cortinas de humo por eclipsar la realidad. Ahora, Montilla amenaza con una fractura social si no se “reconoce” la constitucionalidad del Estatuto. Cualquier día de estos, el Parlament derogará la Ley de la Gravedad Universal y proclamará la Ley Catalana de la Gravitación: un hecho distintivo de nuestra identidad. ¡Por mayoría absoluta!

Estas amenazas del lunático Montilla sólo son para sembrar el miedo. Y como le dijo Yoda a Anakin: “El miedo es el camino hacia el Lado Oscuro, el miedo llevaa la ira, la ira lleva al odio, lo odio lleva al sufrimiento. Veo mucho miedo en ti”, Montilla.

Con los pies a la Tierra, sabemos que las palabras de Montilla no son más que “La Amenaza Fantasma”. La auténtica fractura social es la de el paro y la falta de oportunidades y Montilla, mientras tanto, en la luna.

Aquesta entrada s'ha publicat en Diari i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s